Skip to content

Eiendomsutvikling

Vi har over 50 års erfaring med komplekse byggeprosjekter 

 

 

L. A. Lund har foretatt store investeringer i eiendom på Østlandet. Vi har utført betydelig arbeid innen eiendomsutvikling, rehabilitering og nybygg. Og styrt prosjekter gjennom hele prosessen. 


 

I byggeprosjektene er vi din rådgiver. Og prosjektleder.

Eiendomsutvikling omfatter prosjektledelse, rådgiving, ombudstjenester, forprosjekt og oppfølging. Og mer.

Prosjektledelse

L. A. Lund har lang erfaring med byggeprosjekter og prosjektledelse, og dette er et område vi gjerne bistår våre kunder med. Vi har investert over to milliarder kroner i eiendom på det sentrale Østlandet. Vi har foretatt betydelige byggearbeider i utvikling, rehabilitering og nybygg, og sammen med våre dyktige rådgivere har vi styrt alle prosjektene gjennom hele prosessen. Samlet har vi over 50 års erfaring med komplekse byggeprosjekter som kommer våre kunder til gode.

Tverrfaglig rådgivning

L. A. Lunds medarbeidere har omfattende erfaring med eiendomsutvikling og -forvaltning, både fra egne porteføljer og som rådgivere for andre eiendomseiere og leietakere. Dette er en kompetanse vi tilbyr gjennom tverrfaglig rådgivningsoppdrag innen bygg, utleie, økonomiske vurderinger ved kjøp og salg, rehabilitering, utvikling og forvaltning.

I noen tilfeller der vi ikke har intern kompetanse har vi et utstrakt nettverk av spesialister som kan bistå, og vi hjelper deg å sikre den mest optimale prosessen for ditt behov.

Andre utviklingstjenester

Vi tilbyr alle typer tjenester knyttet til eiendomsutvikling, som også kan omfatte byggherreombud, leietakerombud, forprosjekt bygg og oppfølging av reklamasjon. Hva som er aktuelt for deg avhenger helt av dine spesifikke behov. Ta gjerne en uforpliktende prat med oss om du er nysgjerrig på hvordan vi kan hjelpe deg!

LA Lund 500x700 Stående DSC00773 red-1
LA Lund 500x700 Stående 11 Computer woman

Ta gjerne kontakt med oss

Idea_3_golden
VAKTMESTER OG OPPFØLGING

Vi tilbyr vaktmester og oppfølgingstjenester og kan være din aktive partner for å sikre verdi og funksjonalitet.


Bip_golden
EIENDOMSFORVALTNING

Skjerpet konkurranse, strengere myndighetskrav. Fordelene ved stordrift blir derfor større.  Vi sørger for kontinuitet, kvalitet, forutsigbarhet og kompetanse i forvaltningen.

Card_golden
INVESTERINGSPARTNER

Ønsker du å investere i fremtiden er L. A. Lund et solid selskap. Vår styrke er risikohåndtering og finans, og vi har langsiktige perspektiver i egne investeringer.